Individuele coaching

Individueel aan de slag

Individueel aan de slag

 Als je na onze kennismaking besluit om een coachtraject in te gaan, dan maken wij een afspraak voor een intakegesprek. Hierin bespreken wij ook de vitaliteitscheck die je vooraf hebt ingevuld. Uit deze check wordt duidelijk op welk vlak jouw onvrede het grootste is. Je bepaalt wat jouw vitaliteitsdoelen zijn. Op basis van deze informatie maak ik voor jou een programma op maat. We geven aandacht aan de klavers waaraan jij wilt werken: jouw vuur, jouw hoofd, jouw gevoel en/of jouw lijf. Zijn de 4 klavers met elkaar in balans? Dan kun je weer zelf aan het roer van jouw eigen leven staan. Je maakt bewuste keuzes die goed zijn voor jou. Je voelt je gelukkig vitaal!

Mijn vuur

Op een praktische manier neem ik je met eenvoudige opdrachten mee naar jezelf.

Naar wat jij nou eigenlijk wilt. Het gaat in dit programma puur om jou en jouw wensen en verlangens. Waar droom jij van? Waar wil jij later trots op zijn? Je ontdekt waar jij goed in bent. En ook waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen.

Na dit programma zorg jij beter voor jezelf, omdat je trouw blijft aan wat voor jou belangrijk is.

Mijn hoofd

Op weg naar jouw droom gebeurt er van alles in jouw hoofd. Gedachten en overtuigingen die in de weg zitten, niet-helpend zijn. Je wordt je bewust van deze gedachten en overtuigingen en hoe deze van invloed zijn op jouw emoties en gedrag. Tijdens dit programma leer je de nodige technieken om hiermee om te gaan.


Mijn gevoel

Tijdens dit programma wordt je je bewust van jouw emoties. Wat doet een situatie met jou? Welke gevoelens heb je erbij? Je leert hier effectief mee om te gaan. Vervolgens ook in het contact met andere mensen. Welke emoties hebben zij en hoe kun jij hier effectief mee om gaan.


Mijn lijf

In dit programma brengen we jouw huidige leefstijl- en voedingspatroon in kaart. We lopen de dag door om te kijken wat je allemaal eet en drinkt. Ook staan we stil bij jouw slaap-, beweeg- en spanning/ontspanningsmomenten. 

Vervolgens doen we een 4-punts lichaamssmeting m.b.v. een OMRON-meter. We meten je gewicht, vet%, spiermassa%, visceraal vet%, BMI (verhouding gewicht/lengte) en BMR (ruststofwisseling).  Tenslotte geef ik jou praktische adviezen hoe je "gezondere" keuzes kunt maken om je fitter en energieker te voelen.

Zelf weer aan het roer!

Je hebt nog steeds een druk leven. Dat is niet veranderd. Je weet nu alleen beter wat jij wilt in dit leven. Wat jij denkt en voelt. Wat jouw lijf je wil vertellen. Je weet wat jij nodig hebt van jezelf en ook van de ander. Tijdens dit programma ga je merken dat je in je kracht staat als je hier ook rekening mee houdt. Je leert hoe je jezelf op nummer 1 kunt zetten. Jij bepaalt de richting en je durft nu bewust eigen keuzes te maken. 

INDIVIDUEEL TRAJECT


Coach-gesprek van 1,5 uur: €90 inclusief 21% btw.


Goede voorbereiding van huiswerkopdrachten zorgen voor een optimale besteding van de sessie-tijd. Na de intake maak ik een voorstel voor jou persoonlijk, zodat je een inschatting hebt van de totale investering.


(inclusief koffie/thee/water)

Wat anderen zeggen...

 


Nicole kan je een spiegel voorhouden zonder te oordelen of te sturen.

Zij leerde mij om (weer) te houden van mezelf en mijn eigen kracht te vinden.

Een fijn en invoelend mens."

- Annette -

 


"Heldere en praktische coaching!

Zet jezelf echt aan tot nadenken, zodat je ermee aan de slag kunt in het dagelijkse leven.

Nicole is erg open en toegankelijk. Je voelt je gelijk op je gemak!"

- Mirjam-