Mindful Run

Adres

Ruige Weide 9, Oudewater

Telefoon

06-205 46 554


Meer dan een rondje hardlopen...

5-weekse Mindful Run cursus


Je wilt een start maken met bewegen. Je wilt fit en energiek zijn!
Maar wanneer moet je dat in hemelsnaam doen? De dagen vliegen voorbij en je ziet simpelweg geen vrij moment om ook nog te sporten! En bovendien, sporten is toch ook niet echt leuk? Je wilt iets doen wat plezier, energie en ontspanning oplevert.  


Je voelt je vaak gestrest. Een vol hoofd met gedachten die maar blijven komen.

In de avond voel je je moe van al het geren. Je bent weinig in een échte flow geweest, waarin je helemaal op ging in het moment. Dat vind je lastig.

Een echt voldaan gevoel ontbreekt.


Hoe zou het zijn om een sport te vinden die écht bij jou past? Goed in te passen in jouw persoonlijke planning. Die jou fitter maakt. Je bewuster maakt van leven in het moment van nu. Waar je plezier aan beleeft. Met als doel dat je minder stress ervaart en meer energie krijgt.


Mindful Run laat je kennismaken met Mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen.  Met als belangrijkste resultaat: "MINDER STRESS & MEER ENERGIE".

Mindfulness gaat over bewustwording en leven in het 'hier en nu'.
De ademhalingstechniek verbind je met het 'hier en nu'. Je leert tijdens de cursus beter voelen, waardoor je ook tijdens het hardlopen beter luistert naar je lichaam.
Je gaat steeds meer van je hoofd naar je hart.


Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen en heb je zin om plezier te beleven? Dan is de 5-weekse Mindful Run cursus iets voor jou. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toe kunt passen, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent. 


Voorbeeld van een cursusdag

09:30 uur:  Start cursus rustig inlopen of andere opwarmende oefeningen;

09:45 uur:  Ademhalingstechnieken, Yoga en Core Stability oefeningen;

10:00 uur:   Beter leren lopen, hardlopen als beleving, beter leren voelen;

10:20 uur:   Hardloop kern specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;

10:45 uur:   Cooling down en body-scan;

11:00 uur:    Einde training.


Kosten

De cursuskosten bedragen €95,– voor 5 groepsbijeenkomsten van 1,5 uur.

Voor een individuele cursus geldt een ander tarief. 

Wat anderen zeggen...

 


“I Ik vind je een hele warme, spontane, geïnteresseerde vrouw. Je kunt goede open vragen stellen, waardoor je snel veel van iemand te weten komt. Je bent analytisch erg goed en kunt snel verbanden leggen tussen dingen die iemand doet of zegt. Je hebt een vriendelijke uitstraling.” 

Rosemarie, collega-student van MARK-academy

 


“Je maakt gemakkelijk contact en je gaat heel doelgericht en zelfverzekerd te werk. Als jij je iets voorneemt, blijft het meestal niet bij plannen. Je kunt heel veel werk verzetten in korte tijd en je komt je afspraken na.”

Ingrid, vriendinContactadres

GewoonNicole.nl

Ruige Weide 9

3421 TH Oudewater


06 205 46 554

   

info@gewoonnicole.nl

Copyright © All Rights Reserved

', 'auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview'); };